Συλλογή μαθητικού υλικού 26/9/2015

 

Διαδραστική παράσταση - Ζωγραφική


Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 26/9 στην πλατεία Ελευθερίας, για 3η συνεχή χρονιά, η συλλογή μαθητικού υλικού με τη συνεργασία του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και της Ένωσης Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης.

Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, με τη συνεχή βροχή, ήταν συγκινητική η ανταπόκριση του κόσμου και υπήρξαν πολλές προσφορές από γονείς, παιδιά και άλλους συμπολίτες. Τα παιδιά διασκέδασαν με την όμορφη διαδραστική παράσταση και έδωσαν το δικό τους μήνυμα αλληλεγγύης μέσα από τις ζωγραφιές τους.

Ζωγραφιές


Συγκεντρώθηκαν τετράδια, μπλοκ, γραφική ύλη, όργανα γεωμετρίας, βοηθήματα, τσάντες και κασετίνες. Όλα θα δοθούν σε μαθητές που τα έχουν ανάγκη, μέσω των σχολείων με τη συνεργασία των εκπαιδευτικών και των συλλόγων γονέων.

Συγκέντρωση μαθητικού υλικού


Ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας: τους συμπολίτες μας και τα παιδιά τους, τη νηπιαγωγό κα Τασούλα Ξηρομερίτου για την όμορφη διαδραστική παράσταση που έδωσε, τους μαγαζάτορες της πλατείας για την παροχή τραπεζοκαθισμάτων και ρεύματος και του συλλόγους εκπαιδευτικών για τη συνδιοργάνωση.

Η Συντονιστική Ομάδα

Ιστοσελίδα                  : www.kastrolamias.gr

Επικοινωνία ηλεκτρονική: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Επικοινωνία τηλεφωνική : 6985603574 (WhatsUp) & 6906981623 (Free2Go)