Αντικατάσταση προϊόντων της 19ης διάθεσης

 

Τετάρτη 20/5, 7-8 μ.μ., η αντικατάσταση προϊόντων της 19ης διάθεσης

Μετά τη 19η απευθείας διάθεση διατυπώθηκαν παράπονα για τις μεσαίες-μεγάλες πατάτες. Όσοι παραπονέθηκαν και αξιολόγησαν αναλόγως, εντοπίζουν το πρόβλημα στο ότι πολλές πατάτες έχουν τρύπες και αναγκάζονται με το καθάρισμα να πετάξουν μεγάλο μέρος σάρκας. Επίσης, ότι κάποιες είναι κομμένες από το μηχάνημα που τις βγάζει.

Κινηθήκαμε αμέσως, συζητώντας το θέμα στη συντονιστική ομάδα και ενημερώνοντας τον παραγωγό. Σε συνάντηση μαζί του παραδέχτηκε το πρόβλημα και δεσμεύτηκε ότι θα αντικαταστήσει όση ποσότητα χρειαστεί. Σημαντικό ρόλο στη όλη διαδικασία έπαιξαν οι ως τότε αξιολογήσεις και οι συσκευασίες προβληματικού προϊόντος που του δείξαμε.

Περισσότερα...

Ολοκλήρωση αντικατάστασης προϊόντων της 19ης διάθεσης

 

Ολοκληρώθηκε η αντικατάσταση προϊόντων της 19ης διάθεσης

Το απόγευμα της προηγούμενης Τετάρτης 20 Μαΐου 2015 ολοκληρώθηκε η διαδικασία μερικής ή ολικής αντικατάστασης των συσκευασιών πατάτας. Παραδόθηκαν από τον παραγωγό με τη βοήθεια των εθελοντών 1100 κιλά πατάτες σε 62, από τα 70 άτομα, που είχαν διαπιστώσει ότι η ποιότητα της πατάτας που παρέλαβαν στις 9 Μαΐου δεν ήταν η αναμενόμενη και με διάφορους τρόπους (φόρμα αξιολόγησης, emails, sms, τηλέφωνα) μας το είχαν γνωστοποιήσει.

Η διαδικασία ήταν γρήγορη καθώς είχαν καταγραφεί από τη συντονιστική ομάδα όλες οι "απαιτήσεις" των καταναλωτών και είχαν τυπωθεί τα αντίστοιχα χαρτάκια. Έτσι οι προσερχόμενοι, δείχνοντας και τις παλιές συσκευασίες, έπαιρναν χωρίς καμία καθυστέρηση την ποσότητα-συσκευασία που είχε καταγραφεί.

Περισσότερα...

Απολογισμός διάθεσης 9ης Μαΐου 2015

 

Απολογισμός 19ης απευθείας διάθεσης προϊόντων


Πραγματοποιήσαμε το Σάββατο 9 Μαΐου τη 19η απευθείας διάθεση προϊόντων. Περιλάμβανε πατάτες, φασόλια, ρεβίθια, γίγαντες Καστοριάς, ξηρούς καρπούς, απορρυπαντικά και χαρτικά, όλα επιλεγμένα προϊόντα σε εξαιρετικές τιμές ειδικά για το κίνημα Χωρίς Μεσάζοντες.

Περισσότερα...

Παραγγελίες Προϊόντων 9ης Μαΐου 2015

 

 

Οι παραγγελίες ολοκληρώθηκαν διαβάστε τις οδηγίες παραλαβής

  Απευθείας διάθεση προϊόντων το Σάββατο 9 Μαΐου 2015


Οι παραγγελίες
ξεκινούν από σήμερα Τετάρτη 22 Απριλίου 2015 για τα τοπικά - ελληνικά προϊόντα:

  • Φασόλια και Ρεβύθια από Φάρσαλα
  • Φυστίκια και Καλαμπόκι για ποπ-κόρν από Φάρσαλα
  • Γίγαντες από Καστοριά
  • Πατάτες Λιβανατών
  • Απορρυπαντικά - Χαρτικά από Κατερίνη

Διάθεση το Σάββατο 9 Μαΐου 2015, μόνο με παραγγελίες μέχρι Τετάρτη 6 Μαΐου 2015.

 

Περισσότερα...

Απολογισμός διάθεσης 4ης Απριλίου 2015Καλό Πάσχα και Αναστάσιμο Μέλλον

με Αλληλεγγύη και Συλλογικούς Αγώνες!

Από τους Εθελοντές του «Κάστρου Αλληλεγγύης»


Πραγματοποιήσαμε το Σάββατο 4 Απριλίου τη 18η απευθείας διάθεση προϊόντων. Περιλάμβανε τυρί, πατάτες, αλεύρι, ζυμαρικά και μέλι, όλα επιλεγμένα προϊόντα αποκλειστικά από παραγωγούς της Φθιώτιδας, σε εξαιρετικές τιμές ειδικά για το κίνημα Χωρίς Μεσάζοντες.

Περισσότερα...

Σελίδα 1 από 14