Λαμία: Συγκέντρωση μαθητικού υλικού το Σάββατο 13/9 στην Πλατεία Ελευθερίας

 

Λαμία: Συγκέντρωση μαθητικού υλικού

το Σάββατο 13.9.2014 από τις 10.00 π.μ. έως τις 13.00 μ.μ. στην Πλατεία Ελευθερίας. Ακολουθεί η σχετική επιστολή-πρόσκληση των συλλόγων εκπαιδευτικών Φθιώτιδας.

Περισσότερα...

Παραγγελίες Προϊόντων 20ης Σεπτεμβρίου 2014

 

 Απευθείας διάθεση προϊόντων το Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014


Οι παραγγελίες ξεκινούν από
 σήμερα Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014 για τα τοπικά - ελληνικά προϊόντα:

  • Τυρί Φέτα και Γίδινο
  • Πατάτες
  • Κρεμμύδια-Σκόρδα
  • Αλεύρι
  • Όσπρια (Φακές και Ρεβύθια)

τα οποία θα διατεθούν το Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014.

Περισσότερα...

Αλληλεγγύη και στην ψυχαχωγία

 


Αλληλεγγύη και στην ψυχαχωγία


Ευχάριστο ξάφνιασμα για την κίνησή μας ήταν η προσφορά 50 δωρεάν εισιτηρίων αλληλεγγύης, από το Θέατρο του Νέου Κόσμου, που θα δώσει παράσταση την Τρίτη 8 Ιουλίου 2014 στις 21:00, στην Υπάτη, στον Τόπο Τεχνών Χώρα. Αλληλεγγύη λοιπόν και στη θεατρική ψυχαχωγία. 

Περισσότερα...

Δελτίο τύπου 29-8-2014

 

 Ανακοίνωση για την έναρξη της νέας (τρίτης) περιόδου

Αγαπητοί φίλοι,

Μετά την αναγκαστική καλοκαιρινή διακοπή, επανερχόμαστε με τις προγραμματισμένες απευθείας διαθέσεις προϊόντων (ξεκινώντας στις 20 Σεπτεμβρίου) καθώς και με άλλες παράλληλες δράσεις και εκδηλώσεις. Η ανταπόκρισή σας στα καλέσματά μας σε όλη τη διάρκεια αυτής της ωραίας προσπάθειας, που ήδη οδεύει προς τη συμπλήρωση δύο χρόνων, μας γεμίζει δύναμη και αποφασιστικότητα για τη συνέχεια.

Εσείς, οι περισσότερες από 2000 οικογένειες συμπολιτών μας, που στηρίζετε το κίνημα «Χωρίς Μεσάζοντες», κάνοντας έξυπνες αγορές, ενισχύοντας τους παραγωγούς και δείχνοντας αλληλεγγύη με πολύπλευρες δράσεις, είστε η δύναμη της Κίνησης.

Περισσότερα...

Απολογισμός διάθεσης 14ης Ιουνίου 2014

 


Πραγματοποιήσαμε το περασμένο Σάββατο 14 Ιουνίου 2014 τη δωδέκατη απευθείας διάθεση προϊόντων. Περιλάμβανε τυρί, πατάτες, κρεμμύδια, σκόρδα, ζυμαρικά και ρύζι, όλα άριστα προϊόντα της περιοχής μας και σε εξαιρετικές τιμές ειδικά για το κίνημα Χωρίς Μεσάζοντες.

Περισσότερα...

Σελίδα 1 από 9