Οδηγίες

Παρακαλούμε αφού διαβάσετε το παρακάτω κείμενο διαμαρτυρίας, συμπληρώστε (με ελληνικούς χαρακτήρες) όλα τα πεδία με τα στοιχεία σας (και το email) και στο κάτω μέρος της φόρμας εισάγετε τον κωδικό επιβεβαίωσης.

Για καλύτερη ενημέρωση μπορείτε να διαβάσετε τα δύο πρώτα άρθρα στο δεξί μέρος της ιστοσελίδας μας.

Για να καταχωρηθεί η υπογραφή σας πατήστε το κουμπί "Υποβολή".

Η λίστα των υπογραφών (μόνο τα ονόματα) θα δημοσιευτεί στον ιστότοπο και θα σταλεί στους αρμόδιους φορείς.

Δήλωση συμμετοχής στην διαμαρτυρία

Παρακαλώ να προστεθεί και το δικό μου ονοματεπώνυμο στην κατάσταση των πολιτών που εναντιώνονται στην προσπάθεια "απαγόρευσης" του αυτοοργανωμένου κινήματος «Χωρίς Μεσάζοντες». Το νομοσχέδιο που ετοιμάζεται για την αντικατάσταση του Ν.4264/14 αντί να αφαιρεί τα εμπόδια, που εκείνος έβαζε στην άσκηση των παρακάτω δικαιωμάτων μας, εφευρίσκει και νέα όπως η κατάργηση των υφιστάμενων πανελλαδικών αδειών υπαίθριου εμπορίου παραγωγών. Ολοκληρώνει έτσι το έργο των προηγούμενων κυβερνήσεων ενάντια στην ντόπια παραγωγή και στις πρωτοβουλίες αλληλεγγύης των πολιτών, παρά τις κατά καιρούς διαφορετικές αλλά, όπως αποδεικνύεται, υποκριτικές διακηρύξεις.

Οι παρακάτω υπογράφοντες ζητάμε:

  • Την κατοχύρωση του δικαιώματος όλων των παραγωγών να διαθέτουν απευθείας τα προϊόντα τους στους καταναλωτές, με άδεια υπαίθριου εμπορίου για όλη την επικράτεια
  • Τη νομική θωράκιση των αγορών διάθεσης προϊόντων «Χωρίς μεσάζοντες» και
  • Τη διασφάλιση του δικαιώματός μας να προμηθευόμαστε ποιοτικά και φθηνά προϊόντα απευθείας από τους παραγωγούς της επιλογής μας.

 

Παρακαλούμε δηλώστε κάποιο σταθερό τηλέφωνο εφόσον διαθέτετε.
Σημαντικό: Πληκτρολογήστε τον κωδικό επιβεβαίωσης όπως ακριβώς εμφανίζεται. Αγνοήστε τα γκρίζα σκιασμένα γράμματα.